Om Norra cykel

Vi som jobbar på norra cykel

Norra Cykel & Motor AB är den kompletta cykelaffären. Oavsett om Du använder cykeln som färdmedel till jobbet, som motionsredskap eller som tävlingscyklist, så har vi cykeln för Dig! Vi finns centralt belägna på Engelbrektsgatan, precis granne med Örebro slott.

I vår butik hittar Du ett brett utbud av såväl cyklar som cykeltillbehör. Butiken har även en egen serviceverkstad, där vi kan hjälpa Dig med intrimning och finjustering av cykeln, likväl som rena reparationer. Serviceverkstaden servar och reparerar cyklar av de flesta märken och modeller.

Alla nya cyklar som köps av oss på Norra Cykel omfattas av en generös servicegaranti. Garantin är en trygghet för Dig som kund och borgar för såväl ett bekymmersfritt ägande under många år, likväl som en roligare och bättre upplevelse på cykeln!

Står Du inför valet av ny cykel- Kom in och bolla Dina frågor med oss först! Med mångårig erfarenhet av cyklar i såväl tävlings- som motionssammanhang, vågar vi lova att vi kan hjälpa Dig att hitta rätt cykel för just Dina behov!