Vi erbjuder

Vi säljer kvalitetscyklar som levereras av svenska leverantörer. För dig som kund innebär det att den cykel som du köper hos oss kommer att motsvara och kanske rent av överträffa dina förväntningar!

De standardcyklar vi säljer är i huvudsak av märket Trek. Det är ett amerikanskt familjeföretag och ett av världens största cykelmärken. Standardcyklarna byggs i Tyskland. En standardcykel från Trek kännetecknas av hög kvalitet och att den är lättcyklad. Kom in till oss för en provtur och bedöm själv!

På MTB har vi Trek och Bianchi. I butiken har vi ett flertal heldämpade cyklar från just Trek. Vi lagerhåller både 27½ och 29 tummare.

Bianchi och Trek är även våra racermärken. Vi har cyklar med aluminium ram och med carbon ram. Vi har ett stort urval av racercyklar för damer. De kännetecknas av att ramen är lite kortare jmf med en herrcykel, sadelstolpsröret har en annan vinkel, styret är smalare och växelreglaget närmare styret. En damracer är även utrustad med en sadel som är bredare och kortare än motsvarande herrsadel.

Hybriden, dvs en cykel som lämpar sig bäst för jobbpendling, sköna cykelturer på helgen men kanske inte för ren träning. Den kännetecknas av en lätt ram, minst 24 växlar och bara handbromsat. Du väljer i många fall vilken utrustning du vill ha på cykeln. Vi har ”paket” innehållande skärmar, stöd, godkänt lås, pakethållare, belysning och montering för 1600 kr. Trek är vårt märke för Hybrider.

För dig som vill vara säker på att sitta rätt på cykeln erbjuder vi Shimanos program ”bikefitting”. Det innebär att vi noggrant anpassar cykeln till dig både i höjd och längd till ett pris av 895kr. Ingår när du köper racercykel hos oss!