elcykel-banner.jpg

ELCYKLAR

Elcykeln har kommit för att stanna. Vill du cykla till jobbet men komma fram utan att vara genomsvett? Vill du orka trampa lite längre på dina cykelutflykter? Köp en elcykel som ger dig extra kraft. Vi säljer elcyklar från Batavus, Trek, Nishiki & Winther

Batavus-logo-800x104.png

Batavus är fantastiska elcyklar från världens bästa cykelland, Holland. Med fingertoppskänsla och kvalitet i minsta beståndsdel plockar holländarna ihop cyklar som fungerar väldigt bra även på våra breddgrader.

Batavus-Luca-E-go-Ljusblå2019.png
Trek_logo_horizontal_red_black_2015.png

Med en elcykel förstärker du din trampkraft och dina möjligheter att göra och upptäcka mer. Treks elcyklar är snabba och smidiga med en förutsägbar och lättkontrollerad kraft. Batteriet med lång livslängd är lätt att ta med sig för att ladda i ett vanligt vägguttag.

trek-elcyklar-örebro-norra.jpeg
Nishiki_wordmark.png

Kvalitetscyklar från Göteborg för en kombination av både vardag och fritid. Fokus på kvalitet, funktionalitet, komfort och design.

9062190051-1.jpg
winther.png

Winther är ett av de äldsta cykelmärkena i Danmark. Deras snygga cyklar är gjorda av aluminium och designade med tanke på kvalitet, komfort och funktionalitet.

9101990453-1.jpg

För att se alla våra modeller- besök vår butik eller vår WEBBSHOP som öppnar snart!