IMG_1310.JPG

HYBRIDCYKEL

Med en hybridcykel får du en blandning. Det är just det som hybrid betyder- en blandning mellan snabbheten hos en tävlingshoj eller en motionscykel, fast du även får med standardcykelns bekvämlighet.

 

Vi har hybridcyklar från Trek, Bianchi, Nishiki & Principia. Hybridcyklarna är perfekta när du ska pendla till din arbetsplats eller bara ut och motionscykla. Hybriden är din vardagscykel, helt enkelt.

Trek_logo_horizontal_red_black_2015.png

Trek är familjeföretaget som alltid sätter kvalitet först och på kort tid har utvecklats till ett av världens största cykelmärken. Trek gör hybridcyklar som håller för att användas varje dag.

hybrid-cyklar-örebro-norra.jpg
bianci.jpg

En italiensk skönhet! Hur kan en cykel vara så snygg och så bra och få så många cykelentusiaster världen över att klicka fast skorna och köra ännu längre? Bianchi gör läckra hybridcyklar för passionerade cyklister.

bianchi-racer-cyklar-örebro-norra.jpg
Principia-logo.jpg

1990 började tre unga danska triathleter tillverka ramar i en källarlokal i Ålborg. Idag skapar de kvalitetscyklar designande för nordiska förhållanden, tillägnat ambitiösa motions- och tävlingscyklister.

907215145-1.jpg
Nishiki_wordmark.png

Kvalitetscyklar från Göteborg för en kombination av både vardag och fritid. Fokus på kvalitet, funktionalitet, komfort och design.

916213918-1.jpg

Vad är en hybridcykel?

Hybridcykeln är det bästa av två världar. En blandning mellan motions- och tävlingscykelns snabbhet - fast med en standardcykels bekvämlighet. Du får således den perfekta pendlingscykeln att kunna cykla långt med utan att känna obehag eller få skavsår.

Det finns flera olika hybridcyklar; crosshybrider, racerhybrider och cityhybrider.

Vilken hybridcykel är bäst?

Det beror på vad du vill använda din hybridcykel till. Du kan välja emellan olika sorters hybridcyklar;

  • Crosshybrid passar dig som vill cykla på varierande underlag.

  • Racerhybrid passar dig som vill cykla långt och snabbt.

  • Cityhybrider passar dig som vill cykla kortare sträckor på ett enklare underlag.

För att se alla våra modeller- besök vår butik eller vår WEBBSHOP som öppnar snart!