mbt-banner.jpg

mountainbike

När vägen tar slut börjar det roliga. En mountainbike tar dig genom skogen och utför berget. Vi har de bästa MTB-cyklarna från Trek, Principia och Bianchi. Oavsett om du vill ha en hardtail eller heldämpat, om du föredrar 27,5 eller 29 tum så har vi cykeln som klarar av utmaningarna du ställer den inför. En mountainbikecykel till dam eller herr kan byggas i olika material, exempelvis med en ram av aluminium eller kolfiber.

Trek_logo_horizontal_red_black_2015.png

Trek är familjeföretaget som alltid sätter kvalitet först och på kort tid har utvecklats till ett av världens största cykelmärken. En mountainbike från Trek är en av de mest avancerade cyklarna på marknaden. Varje MBT-modell från Trek har många funktioner och detaljer som gör din cykeltur bättre, oavsett vilket underlag du cyklar på.

trek-mtb-cyklar-örebro-norra.jpg
bianci.jpg

Hur kan en cykel vara så snygg och så bra och få så många cykelentusiaster världen över att klicka fast skorna och köra ännu längre? Italienska Bianchi gör vackra MTB som dansar på stigarna och kastar sig utför backarna. Deras kända färg, Celeste, gör att du syns överallt och den är väldigt efterfrågad.

bianchi-cyklar-örebro-mtb-norra.jpg

För att se alla våra modeller- besök vår butik eller vår WEBBSHOP som öppnar snart! 

Principia-logo.jpg

Vi har MBT från märket Principia som är byggda för att prestera när du är ute i spåret.1990 började tre unga danska triathleter tillverka ramar i en källarlokal i Ålborg. Idag skapar Principia kvalitetscyklar designande för nordiska förhållanden, tillägnat ambitiösa motions- och tävlingscyklister. Principia bygger MBT-modeller både i kolfiber och aluminium.

principia-mtb-örebro-cyklar-norra.jpg
7-900x610.jpg