IMG_1307.JPG

standardcyklar

När du köper en standardcykel får du en enkel, klassisk herr- eller damcykel som passar de flestas behov. När du skaffar en standardcykel får du inte den sportigaste modellen, men troligen den mest bekväma! Denna modell har ofta inkapslade växlar (3 eller 7) vilket minskar underhållet av din cykel till ett absolut minimum. Standardcyklar är oftast fullt utrustade med korgar, skärmar, pakethållare och allt du kan tänka dig. 

Du som vill ha en härlig cykel för en utflykt eller kortare sträckor i stan, och som vill ha något som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på en standardcykel. I vår butik kan du testa på vilken modell som passar just dig och även ta dig en provtur i butiken.

Nishiki_wordmark.png

Nishiki är kvalitetscykeln från Göteborg för en kombination av både vardag och fritid. Fokus på kvalitet, funktionalitet, komfort och design.

916200018-1.jpg
winther.png

Winther är ett av de äldsta cykelmärkena i Danmark. Deras snygga standardcyklar är gjorda av aluminium och designade med tanke på kvalitet, komfort och funktionalitet.

9101865156-1.jpg

För att se alla våra modeller- besök vår butik eller vår WEBBSHOP som öppnar snart!